Events

Wij geven regelmatig Embodiment Events en Retreats die ook voor niet-therapeuten toegankelijk zijn. Gun jij jezelf een moment van pure ontspanning, speelsheid en authentieke expressie? We zien je daar!

Embodiment Experience (geen data gepland)

—-

Let op: op dit moment staan er geen nieuwe events gepland. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen (we mailen niet vaak, pinky promise).

—-

Een avond voor jezelf, met vrienden of alleen. Waarin wij ruimte creëren voor pure ontspanning, verbinding en authentieke expressie.

Je ervaart een deep dive in jezelf met ademwerk, beweging en live geproduceerde muziek (earth frequencies & organic deep house).

Deze combinatie versterkt verbinding met het zenuwstelsel, maakt jouw hoofd leeg, geeft ruimte aan jouw gevoel en boost creativiteit. Jij gaat bruisend van de energie naar huis.

Het ademwerk is de poort tot jouw lichaam en gevoel. En beweging is de spiegel voor jouw gedrag (en triggers) in het dagelijkse leven.

Iedere experience is anders en een voorproefje op een van de elementen in onze trainingen.

Inclusief biologische snacks en drankjes
Van 19.00 tot 22.00 uur
€75,- incl. BTW

Wil jij op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. We houden niet van een volle inbox, dus we mailen niet vaak. Pinky promise. Markeer tanja@embodimentacademy.nl als veilig in jouw mailbox en voorkom dat we in jouw spam belanden.

© 2024 Embodiment Academy

Ontwikkeld door AtSea Design & Media